Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ένας χρόνος…

πέρασε, παρέα με τα μελισσάκια!
Θα αποφύγω όμως σχόλια, κρίσεις και κυρίως απολογισμό του χρόνου που πέρασε, βασικά γιατί δεν με συμφέρει. Το μαζικό κύμα φυγής του τελευταίου διμήνου δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια άλλωστε.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που μου έχουν προσφέρει αυτό το διάστημα.
31/5/2008


31/5/2009


Και μια φωτογραφία – ντοκουμέντο: Ο κηφήνας άφησε τα μεγαλοπιάσματα και τις υψηλές βλέψεις για τη μεγαλειοτάτη και ξεμοναχιάζει μια ταπεινή εργατριούλα που πάει για νερό (το κανάτι της λείπει για να το «παίξει» Γκόλφω!)

7 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Εύγε Εύγε
Τα καλύτερα έρχονται.

giannis kazanis είπε...

Mήν απογοητεύεσαι παναγιώτη καθε αρχή και δύσκολη. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να μαθαίνεις από τα λάθη που τυχόν κάνεις. Αυτά διορθώνονται, αρκεί να κάνεις λίγο υπομονή.
Μέσα από το blog σου δείχνεις ότι έχεις τις γνώσεις. Σου λείπει η πείρα και κάποιες λεπτομέριες που κάνουν την διαφορά. Έχεις δώσει πολλά στοιχεία και εμπειρίες σε συναδέλφους μελισσοκόμους. Εκείνοι μπορούν να τα αξιολογήσουν καλλύτερα λόγω πείρας.

Απολογισμός: Μεγάλη κουβέντα. Δυστυχώς εδώ βλέπεις την μια πλευρά μόνο αυτή που λές πως δεν σε συμφαίρει. Δές και την άλλη πλευρά του θέματος. Την ηθική ικανοποίηση που έλαβες σαν εμπειρία απο την όλη κατάσταση.
Σε λίγες μέρες μπαίνωμε στην ανθοφορία τών θυμαριών. Αυτή η ανθοφορία ίσως σε κάμει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να σου ανατρέψει τον απολογισμό σου που φαντάζωμαι πως θα πρέπει να τον ξανακάνεις από την αρχή. Λάβε σαν αρχή πώς ξεκίνησες πέρισι. Δες τι συνάντησες στην πορεία σου και ξανακάνε τους χείρισμούς που σου απέδωσαν. Να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα. Τα μελισσάκια σου θα σε ανταμοίψουν ανάλογα.
Τέλος άν πάλι συναντήσεις κάποιες περιπτώσεις καινούργιες μήν διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις. Αν πάλι κάποια στιγμή βρεθείς στην Κρήτη, Τηλεφώνησε μου να βρεθούμε. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα.
Την καληνύχτα μου

Μάντης Τειρεσίας είπε...

Παναγιώτη, εγώ θα πω μόνο μια απλή αλλά τόσο ουσιαστική φράση....
"Ο Θεός (σου) να σε έχει καλά και να απολαμβάνεις πάντα τα πράγματα που σε γεμίζουν ικανοποίηση".

Η παραγωγικότητα άλλωστε που σε διακρίνει και που αντιλαμβάνεται όταν κάποιος αντιπαραβάλλει τις 2 φωτογραφίες που απέχουν μόλις ένα χρόνο, δείχνει πως πρέπει να γουστάρεις τρελά αυτό που κάνεις και αυτό πραγματικά είναι μαγικό...

Φιλικά και συντροφικά....

Γιώργος από Χανιά είπε...

Αφού τα μελίσσια σου προσφέρουν χαρά, που είναι και το σημαντικότερο, συνέχισε ακάθεκτος! Καλή συνέχεια.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Παναγιώτη η χαρά μας δεν είναι στην ποσότητα και το μέγεθος αλλα στην ποιότητα και το μεράκι.
Απάνω τους. (στους κακούς δαίμονες και τις κακές σκέψεις).

PanKok είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
Συνεχίζω μαζί με τη δική σας στήριξη & καθοδήγηση...

π. Σπυρίδων Κωνσταντής είπε...

Παναγιώτη γερά και δυνατά !Φέτος θα είναι καλύτερα!